Новий електрокар Chevrolet отримає мотори на 800 сил і запас ходу 700 км

Зовсім нещодавно концерн General Motors представив пікап GMC Hummer, який працює виключно на електротязі, а тепер приступив до розробки схожої моделі Chevrolet. Пікап поки ще не має назви, але інсайдерам це не завадило, і вони зібрали пару цікавих фактів про новинку, а також створили рендерне зображення, інформує Твоя МАШИНА.

Наразі відомо, що електромобіль буде побудований на сучасній модульній платформі GM BT1 і отримає кілька моторів, які зможуть сумарно видавати до 800 к.с., розгін до 100 км/год займе лише 4 секунди. Запас ходу пікапа буде варіюватися від 480 до 720 км в залежності від модифікації. Забезпечить такий пробіг акумуляторна батарея Ultium.

Шевроле отримає декоративну панель на місці фальшрадіаторної решітки, дворівневу світлодіодну оптику і незабарвлену пластикову обробку в обвісі.

Електричний пікап отримає широкий спектр систем допомоги водієві і асистентів безпеки, у салоні буде включена приладова панель і новітня мультимедійна система з сенсорним екраном, у якій буде голосовий помічник Google, навігація і “екосистема” додатків. Інтер’єр вийде досить утилітарним і практичним, обробку виконають з різних видів штучної шкіри та текстилю.

Випускати новий Chevrolet будуть на заводі концерну GM Factory ZERO. Імовірно, презентують машину в 2022 році.

Читайте також: Названо кращі дешеві авто в Україні: рідко ламаються і витрачають мало палива

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти