Citroёn готує дві ключові новинки для українського авторинку (ФОТО)

Найближчим часом компанія Citroen планує розпочати поставки до України відразу двох нових моделей, які цілком можна назвати ключовими. Перша – це абсолютно новий середньорозмірний кросовер C5 Aircross, друга – наступне покоління мінівена Berlingo.

4,5-метровий Citroen C5 Aircross – це квиток французького автовиробника в новий для нього сегмент середньорозмірних SUV. Комфортний і просторий салон, один з найбільш об’ємних в класі багажників (580-720 л в залежності від положення задніх сидінь), підвіска Progressive Hydraulic Cushions, сидіння підвищеного комфорту Advanced Comfort, незалежні регульовані задні крісла, 20 систем допомоги водієві – ось основні козирі нового кросовера.

Крім того, C5 Aircross має вражаючий кліренс в 230 мм, що, безумовно, добре для наших доріг.

Детальної інформації про двигуни для України наразі немає. Відомо, що Citroen C5 Aircross у нас з’явиться в 2019 році.

Другою новинкою стане мінівен Berlingo третього покоління. Особливих рекомендацій модель не потребує. Українськими дорогами їздить чимало представників ще першого покоління цього автомобіля випуску кінця 90-х.

Citroen поки не називає конкретні терміни початку продажів нового Berlingo в Україні, але це станеться в найближчі місяці.

Зовні мінівен став більше схожим на кросовер. Новинка буде доступна в двох варіантах виконання: зі стандартною довжиною L1 (4400 мм) і новою L2 (4750 мм). Об’єм багажника становить 775 і 1050 літрів відповідно. Обидві версії доступні в 5 і 7-місцевому виконанні.

Наступний Berlingo може оснащуватися новітньою 8-ступінчастою АКПП серії ЕАТ8. Залишилася і колишня «механіка» BVM6.

Силова лінійка – це бензинові двигуни PureTech (110 і 130 к.с.) і дизелі BlueHDi (75, 100 і 130 к.с.).

Джерело: Автомобільні новини

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти