Bugatti Chiron отримав спеціальну версію в єдиному екземплярі (фото)

Компанія Bugatti представила унікальний Chiron, зібраний в єдиному екземплярі за участю Hermès. У салоні автомобіль декорований фірмовим візерунком з кіньми, а зовні пофарбований у білий колір з жовтуватим відтінком.

Розкішний Chiron забарвлений в кремовий колір, який офіційно має назву Hermès Craie. Малюнок підковоподібної решітки радіатора набраний з літер H: на нижній частині спойлера нанесено візерунок Courbettes – його також можна виявити всередині салону: на дверях і центральному тунелі.

Такі декоративні вставки зроблені з суміші вовни і кашеміру, а сам узор Courbettes взагалі вперше використаний в автомобільній галузі. На консолі напис: Habillé par Hermès / Paris / 1/1 «Одягнений від Hermès».

Гіперкар був зібраний на замовлення відомого американського колекціонера Менні Хошбін, у якого вже є два автомобілі з шильдиками Hermès.

Технічно Bugatti Chiron by Hermès не має відмінностей від стандартних гіперкарів: 8,0-літровий силовий агрегат W16 з чотирма турбонагнітачами, який видає 1 500 кінських сил (1 600 Нм крутного моменту). До «сотні» купе розганяється за 2,4 секунди і досягає 420 км/год.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти