Новий Ford Bronco помічений на фінальних тестах

Прототип позбувся камуфляжних накладок на даху.

Поки кілька місяців тому ми не побачили Ford Bronco 2021 роки без камуфляжу, майже кожна випробувальна машина, за якої ми спостерігали, ховала дах під товстою оболонкою. Витік фотографій показала нам Bronco без будь-яких покриттів, хоча вони не були самими ясними в зображенні дрібних деталей позашляховика.

Дебют компактного позашляховика повинен відбутися вже зовсім скоро і американська марка черговий раз вивела на тести прототип моделі і він вперше не має ніякої обшивки на даху. Проте, кузов все ще приховано під плівкою.

Новий Ford Bronco представлять в дво- і чотиридверному виконанні. На шпигунських кадрах, мабуть, чотиридверна модель середнього класу, яка буде знаходиться між базовою версією і модифікацією, орієнтованої на бездоріжжі.

Технічна частина новинки все ще покрита таємницею, проте за чутками позашляховик може отримати 2,3-літровий EcoBoost потужністю 270 кінських сил. Однак не виключена поява 2,7-літрового EcoBoost потужністю 325 к.с. Може бути навіть гібридна версія і версія з V8.

Спочатку Ford планував представити Bronco 2021 року на автосалоні в Нью-Йорку 2020 року, перш ніж пандемія коронавірусу викликала його скасування. Вірус також затримає дату початку виробництва моделі. Однак, він все ще прийде до дилерів в 2021 році. Дивно, що Ford оголосив про Bronco більше ніж три роки тому, і ми все ще чекаємо.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти