McLaren електрифікує нове покоління суперкарів і впровадить автопілот

Наступне покоління спортивних автомобілів McLaren, автомобілі якого почнуть виходити в 2019 році, отримає лінійку гібридних двигунів, а також деякі системи автономного управління. Поряд з цим в компанії відзначили, що лімітовані версії суперкарів як і раніше будуть оснащуватися класичними двигунами внутрішнього згоряння.

На сторінках британського автомобільного видання Autocar з’явилася інформація про нове покоління суперкарів від McLaren. Відзначається, що першим автомобілем в абсолютно новій лінійці стане послідовник McLaren 570S. Новинка буде побудована на переглянутій платформі Monocell II, а також отримає новітній гібридний двигун.

Розробники підкреслили, що кожен суперкар нового покоління отримає електрифікацію, адже шасі для моделей вже адаптовано для установки електромотора і блоку літій-іонних акумуляторів.

Майк Флюітт, глава McLaren, під час спілкування з журналістами підтвердив, що для новинок бренду будуть запропоновані виключно гібридні мотори, але деякі моделі з обмеженим тиражем можуть отримати ДВЗ. Також новинки McLaren отримають деякі безпілотні функції, але глава бренду запевнив, що мова йде про мінімальний пакет систем безпеки.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти