Назвали 4 ознаки, які наочно демонструють, яку вживану машину брати не можна

Вибирати автомобіль на вторинному ринку треба вміти. У цій справі свої секрети та хитрості, причому як у продавців, так і у покупців, передає «Твоя МАШИНА».

Оглядаючи кузов, особливу увагу треба звернути на силові елементи конструкції – лонжерони та пороги. Якщо на них є іржа, то краще відмовитись від такої машини. Також треба перевірити кузовні панелі. Якщо вони здаються крихкими, то, швидше за все, їх уже пожирає корозія просто під фарбою.

Перед покупкою автомобіля на ньому слід трохи поїздити. Під час тест-драйву потрібно прислухатися, чи немає сторонніх шумів – скрипу, клацань, хрускоту. Після подорожі слід заглянути під капот. Якщо звідти йде дим або інші ознаки несправності, то машину краще не брати.

Кут коліс дуже важливий, тому що він впливає на безпеку машини. Найкраще перевіряти таку тонкість в автосервісі. Якщо кут зовсім порушено, то від покупки варто відмовитись.

Не варто зважати на екземпляри, які виставлені за дуже низькою ціною. Швидше за все, власник хоче якнайшвидше позбутися авто. При цьому господарі або агенти можуть розповідати потенційному покупцеві будь-які слізні історії про те, що гроші потрібні якнайшвидше.

Джерело novate.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти