Назвали п’ять автомобілів, на яких краще не потрапляти у ДТП

Європейське агентство EuroNCAP оприлюднило нові результати тестування безпеки автомобілів, за результатами якого 5 нових моделей отримали досить низькі оцінки безпеки.

Найгірші показники у автомобіля Dacia Sandero Stepway, який із 5 можливих зірок отримав лише 2. З безпеки для дорослих пасажирів результат – 70%, для дітей – 72%, для інших учасників дорожнього руху – 41%, а за системою допомоги водієві в екстрених ситуаціях загалом – 42%. Така ж ситуація і з моделлю Logan, яка показала себе не з кращого боку.

Наступним у списку йде Opel/Vauxhall Mokka, з показником 4 зірки з 5. Безпека для дорослих пасажирів склала 73%, для дітей – 75%, для інших учасників дорожнього руху – 58%, а ось система допомоги водієві в екстрених ситуаціях значно краща, ніж у попередніх автомобілів – 64%.

Французький Citroen C4 також отримав від експертів 4 зірки. Авто набрало: 80%, 83%, 57% та 63%. В цьому випадку автомобіль краще захищає людей усередині, а ось пішоходам та іншим авто пощастило менше.

Останню позицію рейтингу займає Hyundai Bayon, який отримав 4 зірки EuroNcap. З безпекою ситуація така: 76%, 82%, 76% і 67%.

Джерело tsn.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти