Назвали топоп-5 б/у автомобілів, які не варто купувати

Експерти назвали 5 автомобілів, при покупці яких треба бути дуже уважним, передає «Твоя МАШИНА».

Alfa Romeo 147

Модель перестали випускати в 2010 році, але на вторинному ринку вона все ще користується попитом. При покупці обов’язково треба перевіряти кульові опори, глушник та споживання олії. Справа в тому, що за 7 років навіть при дбайливому зверненні зношування кульові опори можуть зноситися на 90%, вихлопна система – наскрізь проржавіти, а масло почати текти з кожної щілини. Якщо ж власник не змінював ремінь ГРМ, то на проблеми варто очікувати ще більше.

FIAT Doblo

Найчастіше бензинова версія страждає швидким коксуванням мотора через погане паливо, прогорає прокладкою ГБЦ, що виходять з ладу водяним насосом. У дизельного варіанту необхідно регулярно обслуговувати або змінювати турбокомпресор. Також у моделі схильні виходити з ладу інжектор та паливний насос. Трансмісія також не найстійкіша.

Renault Megane 2

Вже через 5-7 років ремонт машини коштуватиме вдвічі дорожче, ніж ціна покупки. Незважаючи на оцинковування кузова, внутрішні деталі можуть заржавіти. Електроніка може глючити. Також не славляться надійністю двигуни, тому старі машини краще не брати.

Mazda RX-8

Якщо автомобіль не привезений з Європи, то до стану треба сильно чіплятися. За 3-5 років експлуатації починає барахлити роторний двигун. Його ремонт чи заміна обійдуться дорого, тому від покупки такої машини краще відмовитись.

Ford Ka

Через 3 роки користування у автомобіля з’явиться безліч вогнищ корозії, пружини передньої осі, що просіли, зношені фрикційні накладки зчеплення і гальмівні диски. Але двигуни показали себе надійними.

Джерело novyny.live
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти