Водіям розповіли, як перевірити та сплатити нові штрафи за порушення ПДР

З появою камер фотофіксації більшість автомобілістів турбуються про наявність порушень і способи оплати постанов. Тому пропонуємо ознайомитись із сервісами, які допоможуть вирішити ці завдання.

Електронний кабінет водія

За допомогою цього ресурсу ви можете перевірити та сплатити адміністративні правопорушення, а також отримати інформацію про авто та посвідчення водія.

Ідентифікація через банки (BankID):

Це спосіб електронної ідентифікації громадян за допомогою даних у банку, де вони обслуговуються. Сервіс надається Національним банком України (тільки для клієнтів тих банків, які його підтримують) та ПриватБанком.

MobileID:

Цей спосіб входу є доступним для абонентів Kyivstar, Vodafone і Lifecell, які підключили Mobile ID. Ідентифікація користувача здійснюється за допомогою https://bankid.org.ua

Сервіс перевірки адмінправопорушень

Щоб тут знайти своє авто, потрібно вказати державний номер ТЗ, а також серію та номер постанови або інформацію про власника ТЗ (РНОКВП/серію та номер паспорта громадянина України/серію та номер посвідчення водія/серію та номер свідоцтва про реєстрацію ТЗ).

Штрафи ПДР

У цьому додатку можна не тільки сплатити штрафи, які вже винесені, але й оперативно отримувати повідомлення про нові постанови або зміну їхнього статусу. Також у додатку є інформація про розміщення на карті камер автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху.

Ця програма дозволяє виконати пошук ухвал, оформлених на транспортний засіб, а також оформити підписку на отримання повідомлень про винесення нових постанов.

Штрафи UA

За допомогою цієї програми водії зможуть не тільки сплатити штраф, а й перевірити статус та історію платежів. Перевірити наявність штрафів у додатку можна за номером посвідчення водія, ІПН, або за серією та номером штрафу.

Telegram-бот

Він є офіційним ботом МВС. Тут також можна перевірити наявність штрафу за порушення правил дорожнього руху.

Джерело tsn.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти