Топ-3 найкращих авто для подорожей

Настало літо, а значить, багато відправляться у відпустку, і Твоя МАШИНА вирішила підказати, на яких автомобілях буде комфортно подорожувати.

1. Renault Duster

Лідером списку став Renault Duster. Цей кросовер являє собою транспортний засіб, в якому поєднуються якість, комфорт, невисока ціна і характер позашляховика. Автомобіль можна купити в Україні за ціною від 424 тисяч гривень.

2. Toyota Camry 

На другій сходинці розташувався бізнес-седан Toyota Camry нової генерації. Машина добре оснащена, має кліматичну установку на три зони, 493-літровий багажник, і все це можна отримати за ціною від 786 тисяч гривень.

3. Citroёn Grand C4 Picasso

На третій позиції опинився Citroёn Grand C4 Picasso. Цей 7-місний мінівен, в якому внутрішній простір поєднується зі стильним дизайном, відмінною маневреністю і безкомпромісним комфортом і приносить справжнє задоволення від водіння. Ідеальний варіант для подорожі всією сім’єю або великою компанією. Гігантський багажник, економний двигун (менше 4 літрів пального на 100 кілометрів) та просторий салон – все що необхідно для далеких і комфортних подорожей. Ціни на авто стартують з позначки 744 тисячі гривень.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти