Назвали авто, які можна купити на аукціоні у США до 25 доларів

Чи можна придбати автомобіль в Україні за 1000 грн? Ні, в нашій країні навіть старенький Запорожець коштує дорожче, а ось на американських аукціонах бувають ціни і нижче. Про це дізналися журналісти видання auto.bigmir.net

До початку повномасштабної війни купівля машин на американських аукціонах, була одним із найпопулярніших способів ввезення вживаних авто з-за кордону. Тому наші співвітчизники добре знайомі з процедурою вибору авто на аукціоні. Але на таких аукціонах є автомобілі, які не дуже цікаві для покупця цілі, а тим паче вони нікому не потрібні биті. Такі машини йдуть із молотка за смішні гроші.

Ось декілька автомобілів, які дісталися своїм новим власникам за сміхотвірну вартість в декілька доларів.

Ford Escape (2015р) – 2$

Машина була продана 13 грудня лише за 2$ або 80 грн за поточним курсом! Вартість даного авто в цілому вигляді складає 12 148$. Вартість ремонту проданого за безцінь авто оцінили приблизно в 10 000$, але навіть цей факт не робить автомобіль настільки дешевим.

BMW 3 Series (2008р) – 5$

Не віриться, що 3,0-літровий BMW 3 серії продають лише за 200 грн! Але звичайно така ціна не просто так. Авто не має коліс, частини підвіски і загалом досить сильно розукомплектоване.

Chevrolet Malibu (2012р) – 25$

Дивлячись на фото не дуже зрозуміло, чому цілий автомобіль продають за такі маленькі гроші. Але виявляється, що це машина потопельник, на яку не дають жодних гарантій. Декілька електронних блоків більше ніколи не запрацюють (якщо не всі), а також звичайно запах вологості характерний для затоплених авто залишься в салоні на завжди.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти