У США на звалищі знайшли рідкісний Chevrolet Chevelle із 450-сильним V8

У Сполучених Штатах Америки було виявлено рідкісний Chevrolet Chevelle 1970 року випуску. Цей культовий автомобіль протягом багатьох років перебував у стані корозії на звалищі в штаті Юта.

За даними з фотографій, кузов автомобіля значно пошкоджений від корозії, а фарба втратила свій колір. Внутрішнє оздоблення салону теж пошкоджене і потребує заміни. Відновлення цього автомобіля буде складним і часомірним процесом.

Однак, цей автомобіль заслуговує на відновлення, оскільки він є дуже рідкісною і потужною версією Chevrolet Chevelle SS LS6. Серцем цього авто є 7,4-літровий V8 двигун з потужністю 450 кінських сил і 680 Нм крутного моменту. На момент свого випуску він був найпотужнішим серійним автомобілем у світі.

Chevrolet Chevelle LS6 могла розігнатися до сотні всього за 5,5 секунди і подолати ¼ милі (402 метри) з місця за 13,2 секунди. Максимальна швидкість цього автомобіля перевищувала 200 кілометрів на годину.

Усього було випущено 4475 автомобілів Chevrolet Chevelle SS LS6 1970 року, а вартість повністю відновлених екземплярів сягає 150 тисяч доларів.

Нагадаємо, Chevrolet Chevelle є середньокласовим автомобілем, який вироблявся компанією Chevrolet (підрозділом General Motors) з 1964 по 1977 рік.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти