Tesla втратила мільярди доларів через заяву Маска

Глава компанії Tesla виявився в центрі неприємної історії, що не позначилась на вартості акцій.

Нещодавно в Таїланді розігралася драма, коли група дітей була заблокована в печері через раптову зливу. Ілон Маск (Elon Musk) запропонував використовувати для їх порятунку спеціально виготовлений мініатюрний підводний човен.

Однак рятувальники відмовилися від його пропозиції і вивели дітей власними силами. Човен Маск залишив в Таїланді “про всяк випадок”. Однак на цьому історія не закінчилася. Британський спелеолог Вернон Ансворт, який брав участь в операції, заявив, що дії Маска – не більше ніж рекламний хід. За його словами, у міні-субмарини не було жодних шансів, так що Маск може “засунути свою субмарину туди, де буде боляче”.

Маск у відповідь пообіцяв провести підводний човен по маршруту, яким вивели дітей, і назвав британця педофілом. Пізніше він видалив своє повідомлення, але в Інтернеті ніщо не зникає безслідно, тому Ансворт вже пообіцяв після повернення з Таїланду звернутися до адвокатів.

Тим часом ринок відреагував на поведінку Маска по-своєму. Акції компанії Tesla подешевшали на 3,5%, що відповідає 2 млрд доларів.

Джерело: techno.bigmir.net

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти