Honda розсекретила свій оновлений кросовер Pilot (ФОТО)

Японська компанія Honda презентувала свій оновлений 8-місний кросовер Honda Pilot. Новинка отримала ряд нових функцій, іншу трансмісію та оновлену зовнішність.

Рестайлінговий Honda Pilot оснастили світлодіодними головними фарами з декількома секціями, переробленими ґратами радіатора і переробленими задніми ліхтарями. Крім того, дизайн колісних дисків теж зазнав змін. Тепер автомобіль оснастили 18- і 20-дюймовими дисками.

У салоні оновленого Honda Pilot варто виділити 7-дюймову панель управління і фірмовий мультимедійний центр з 8-дюймовим тачскріном, який підтримує сервіси Apple CarPlay, Android Auto, інтерфейс Bluetooth і мобільні мережі стандарту 4G-LTE. Оновлений Honda Pilot отримає набір систем безпеки, що включає в себе адаптивний круїз-контроль, опцію моніторингу мертвих зон, системи запобігання зіткнень і асистент утримання авто в смузі руху.

Під капотом Honda Pilot розмістився 6-циліндровий атмосферний двигун об’ємом 3,5 літра та потужністю в 284 к.с.. В якості трансмісії покупця пропонуватимуть 6- або 9-діапазонний «автомат».

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти