Водії вважають свій автомобіль більш важливим, ніж відпустка, – дослідження

У Німеччині провели дослідження про готовність автомобілістів користуватися новими пропозиціями в сфері переміщень по місту у вигляді прокату велосипедів і виявилося, що 82% німців поки не готові відмовлятися від свого звичного засобу пересування. Про це повідомляє ТСН з посиланням на AutoBild.

Показники були опубліковані на замовлення Mobil.de і показали, що у великих містах 72% водіїв не захочуть і не планують відмовлятися від свого автомобіля, а якщо брати охоплення всієї країни, то це 89% автомобілістів. Більш того, навіть молоді люди у віці 18-29 років вважають автомобіль незамінним (72%).

Однак дослідження показали, що автомобіль є показником їх статусу тільки в 7% випадків. Для більшості важливими є відчуття гнучкості або мобільності (87%), незалежності (84%), веселощів (27%) і розслаблення (15%).

Крім того, 71% німців вважають свій автомобіль більш важливим, ніж відпустка. А 62% впевнені, що машина важливіша за телебачення. Ще цікавіше, що 54% готові відмовитися від підвищення заробітної плати, ніж від автомобіля.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти