Таксі платитиме жителям $550 в місяць за можливість припаркувати свої авто

Один з конкурентів Uber, компанія Lyft, вирішила продемонструвати, як дорого може обходитися особистий автомобіль, в порівнянні з поїздками за допомогою їх сервісу, повідомляє autogeek.com.ua.

В американському місті Чикаго компанія Lyft розпочала незвичайну промоакцію. Сервіс заплатить $550 кожному жителю міста, який дозволить паркувати автомобіль у себе на ділянці.

Правда, таких щасливчиків визначать всього 100. Гроші будуть поділені на 4 частини: $300 будуть зараховані на рахунок Lyft для поїздок на автомобілях сервісу, $45 на місячний абонемент у велопрокаті Divvy, $100 на каршерінговий сервіс Zipcar і ще $105 на громадський транспорт в Чикаго.

При цьому важливою умовою для отримання такого бонусу буде згода на повну відмову користуватися особистим автотранспортом протягом 30 днів.

Метою акції є показати жителям міст, що зовсім не обов’язково мати особистий автомобіль, з огляду на вартість його володіння. А цифра $550 хоч і здається великою як для витрат на поїздки з Lyft, але якщо прирівняти її до вартості страховки, паркування, податків на авто, заправки, то це дійсно вигідно.

Зокрема, за даними Lyft, вартість володіння автомобілем в такому місті як Чикаго обходиться власнику приблизно в $13 тисяч на рік.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти