Водій Lamborghini за декілька годин «назбирав» штрафів на 40 тисяч євро

Британський турист, який орендував Lamborghini Huracan в Дубаї, менше ніж за чотири години їзди по місту був оштрафований 33 рази на суму в 175 тисяч дирхамів (понад 40 тисяч євро). Про це повідомляє National.

25-річний англієць заплатив за дводенну оренду суперкара 1,2 тисячі доларів, але вже через три з лишком години їзди по місту був зупинений поліцією: на шосе шейха Зайда, головній вулиці Дубая, він розігнався до 230 кілометрів на годину. Машину конфіскували і відправили на штрафмайданчик,.

За те, щоб забрати машину із штрафстоянки, порушник повинен заплатити близько 100 тисяч дирхамів, ще 70 тисяч припадає безпосередньо на штрафи з камер відеофіксації. Незважаючи на суму штрафу, турист за законом може безперешкодно покинути ОАЕ.

«Ми отримали копії всіх квитанцій і негайно направили запит в прикордонну службу з вимогою заборонити йому [туристу] виїзд з країни. Однак запит був відхилений», – прокоментував ситуацію 26-річний співвласник прокатної контори Фаріс Ікбал.

За законами ОАЕ резиденти-негромадяни країни можуть покинути її тільки після сплати всіх штрафів, але на туристів це правило не поширюється.

На даний момент автомобіль залишається у туриста, а прокатна контора утримує його паспорт, який він залишив у заставу. Спори між сторонами щодо оплати штрафів тривають.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти