Найочікуваніші електромобілі, які дебютують у 2019-2020 роках

Наступного року до “зеленого” сегменту автомобільного ринку увійдуть відразу декілька довгоочікуваних новинок на електричній тязі. Найбільш цікаві з них зібрали Автомобільні новини.

Audi E-tron покажуть широкій публіці на початку 2019 року, можливо на Женевському автосалоні. Загальна потужність трьох електродвигунів сягатиме біля 500 к.с. Запас автономності – 311 миль (500 км).

Ретро-концепт Honda Urban EV (на фото вгорі) фахівці та споживачі зустріли дуже добре. Наприкінці наступного року очікується дебют його виробничої версії. Електричний хетчбек приблизно на 200 мм коротший, ніж його суперник Renault Zoe, і заснований на новій оригінальній платформі Honda. Запас ходу – приблизно 155 миль (250 км). Прогнозована ціна –  еквівалент 32 тисяч доларів США.

Електричний тридверний хетчбек Mini Electric, як очікується, буде виглядати як і концепт. Запас автономності – приблизно 186 миль (300 км). Новинка отримала таку саму трансмісію, яка використовується на BMW i3.

Porsche Taycan, перший електричний автомобіль бренду, оснастили двома електродвигунами загальною потужністю 600 к.с. На одному заряді спортивний електрокар зможе долати біля 300 миль (482 км). Дебют Taycan відбудеться у 2020 році.

Maserati Alfieri має стати викликом для Porsche Taycan и навіть для Tesla Model S. Він буде доступний як купе та кабріолет, а також з електричним та plug-in-гібридним силовим агрегатом.

Електричний Alfieri матиме три електродвигуни. Їх потужність наразі невідома, але розгінна динаміка до 100 км/год (62 милі/год) становитиме 2,0 секунди. Очікується, що гібридна модель отримає 3,0-літровий бензиновий мотор Ferrari. Прем’єра Alfieri відбудеться 2020 року.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти