Porsche оновила культову модель (ФОТО)

Німецький автовиробник Porsche представив в Лос-Анджелесі Porsche 911 нового покоління. Цей знаменитий спорткар став довший і ширший, ніж попередник. До того ж він зроблений таким чином, щоб на ньому можна було встановити електричну силову установку.

Відомо, що 911-й продаватимуть в двох версіях: задньопривідна Carrera S і повнопривідна Carrera 4S. Обидві версії оснащуються модернізованим 6-циліндровим 3,0-літровим двигуном із турбонаддуванням потужністю 443 к.с. і 550 Нм крутного моменту. Це на 30 «коней» більше, ніж у моделі попереднього покоління.

Мотор працює в парі з 8-швидкісною автоматичною трансмісією з подвійним зчепленням. Пізніше покупцям запропонують 7-ступінчасту «механіку».

Відомо, що 911 Carrera S нового покоління з пакетом Sports Chrono Package (він буде доступний в якості опції) до 100 км/год прискорюється за 3,5 секунд, а Carrera 4S – за 3,4 секунди. Без цього пакета показники збільшуються на 0,2 сек.

Салон теж зазнав серйозних змін. На центральній консолі тепер є сенсорні кнопки, а на приладовій панелі знайшлось місце новому 10,9-дюймовому екрану.

На ринку новинка з’явиться не раніше 2019 року.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти