Nissan представить відразу 3 нових електрокари

У січні 2019 року на виставці електроніки CES у Лас-Вегасі компанія Nissan представить три електрокара. Серед моделей можуть засвітити рестайлінговий Leaf з батареєю 60 кВт-год.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на прес-службу Nissan.

Однією з новинок стане спортивний електрокар Leaf Nismo RC. Автомобіль обладнаний двома електродвигунами і повним приводом. Потужність моторів спортивної моделі – 240 кВт і 640 Нм крутного моменту. Це більш ніж у два рази перевищує максимальну потужність і крутний момент попереднього Leaf Nismo RC, який був представлений в 2011 році і заснований на першому поколінні Nissan Leaf. Варто відзначити, що раніше концепт вже представили на автосалоні у Токіо.

Ще одна новинка – концепт електричного кросовера IMx KURO. За попередніми даними, авто отримає запас ходу 355 кілометрів. Загалом, за своїм дизайном, якістю обробки і ціною, кросовер ближче до преміального бренду Infiniti.

Крім того, є шанс, що публіці нарешті представлять Nissan Leaf e-Plus з акумуляторною батареєю на 60 кВт-год, презентація якого вже перносилась. Зараз же прес-служба бренду повідомляє лише, що на виставці представлять “засекречену модель”.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти