Renault хоче завоювати ринок електрокарів

Groupe Renault купує значну долю в JMEV, провідному виробнику електрокарів, який належить китайській компанії JMCG. Про це йдеться в прес-релізі на сайті Renault, пише mind.ua.

Компанії оголосили про угоду, яка стосуватиметься ринку китайських електрокарів, що швидко зростає і складає на сьогодні 50% світового ринку електрокарів.

Ця покупка дозволить Renault розширити свою присутністю на китайському ринку, а також посприяє JMEV.

Китайська корпорація JMCG в 2015 році заснувала компанію JMEV в провінції Цзянзи. В 2017 році «дочці» вдалось випустити та продати 38 тим електрокарів. Завдяки швидкому росту та ефективній команді, JMEV планує продати 50 тим електромобілів в 2018 році.

«JMEV… повністю відповідає стратегії Groupe Renault, направленій на створенні міцної позиці на зростаючому та високо потенційному ринку електрокарів к Китаї. JMEV – це важливий місцевий гравець. Цей проект також доповнює інші заходи Renault в Китаї», – сказав голова Азійсько-Тихоокеанського регіону  Renault Франсуа Провост.

«Renault є всесвітньовідомим автовиробником з провідним бізнесом з виробництва електрокарів в Європі. Тому співпраця JMEV з Renault сприятиме подальшому її розвитку, яке відповідає стратегії JMCG», – зазначив генеральний директор JMCG Ван Цзяньжун.

Зазначається, що угоду буде розглянуто відповідними органами в Китаї в І половині 2019 року, закрити угоду планують в 2019.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти