Renault показала абсолютно новий Captur (ФОТО)

Компанія Renault представила компактний кросовер Captur другого покоління. Популярна в Європі модель «переїхала» на нову платформу, завдяки чому стала більшою, але легшою.

Новий Captur побудований на масштабованому шасі CMF-B альянсу Renault-Nissan-Mitsubishi. У порівнянні з кросовером минулого покоління в конструкції нинішнього автомобіля використовували до 85% нових деталей і компонентів. Розмір колісної бази збільшився на 2 см, тоді як габаритна довжина зросла на 11 сантиметрів. Об’єм багажного відділення становив 536 літрів.

У зовнішності кросовера простежується схожість з маленьким хетчбеком Clio нового покоління, який був представлений навесні на Женевському автосалоні. При цьому автомобіль зберіг фірмові C-подібні світлодіодні денні ходові вогні.

Найголовнішим зміною в салоні став 9,3-дюймовий вертикальний сенсорний дисплей мультимедіа, під яким розташувався ряд кнопок, що відповідають за різні функції. Інформаційно-розважальний комплекс підтримує інтерфейси Apple CarPlay і Android Auto. За додаткову плату доступна повністю цифрова приладова панель діагоналлю 10,2 дюйма.

Базовий двигун – трициліндровий турбоагрегат робочим об’ємом один літр і потужністю 100 к. с., що працює в парі з п’ятиступінчастою механічною коробкою. Крім того, доступні дві 1,3-літрових «четвірки», що видають 131 або 155 кінських сил. Дизельна лінійка представлена ​​1,5-літровими моторами потужністю 95 і 115 сил. Трансмісії – шестиступінчаста “механіка” або семідіапазонний «робот» з двома зчепленнями.

C 2020 р Renault Captur буде пропонуватися з гібридною силовою установкою, яка дозволить проїжджати до 45 км виключно на електричній тязі.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти