Porsche 911 перетворили на всюдихід з неймовірними можливостями (фото)

Ательє Kelly-Moss Road and Race продемонструвало вантажопідйомність позашляхового 911, поставивши на нього ще один Porsche.

Фахівці тюнінг-ательє Kelly-Moss Road and Race представили модернізований Porsche 911 і перевірили його незвичайним способом. Porsche 911 Carrera 1984 року перетворився на позашляхове купе підвищеної прохідності. Автомобіль обзавівся розширеними колісними арками і новими шинами BG Goodrich 245/65 R17, які встановлені на диски Braid Fuch.

На машину встановлений каркас безпеки, з’єднаний з багажником на даху. Кузов Porsche вийшов настільки міцним, що здатний витримати вагу ще одного Porsche 911 розміщеного на даху.

Крім доробок кузова, зміни торкнулися і підвіски. Встановлено регульовані амортизатори Exe-Tc і пружини Eibach. Підсумковий вага купе становить 1200 кілограм, незважаючи на установку додаткової силової конструкції.

Під капотом – 3,4-літровий двигун V6 потужністю 340 к.с. В ролі трансмісії виступає механічна коробка передач. Інтер’єр прикрашає рульове колесо фірми Momo і чорні шкіряні сидіння Recaro.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти