Toyota представила нову 10-місну модель (фото)

Компанія Toyota представила новий десятимісний мікроавтобус Majesty. Новинка, що стала розкішною версією мінівена Hiace, може похизуватися багатим оснащенням і дорогим оздобленням інтер’єру.

Majesty посяде місце  між звичайним Hiace і преміальним Alphard, хоч і перевершує останнього по довжині майже на метр. Зовні люкс-версію Hiace вирізняється іншими бамперами, хромованим передком, іншою світлодіодною оптикикою.

Втім, головна перевага розкішної новинки – це салон. На відміну від Hiace, де все зроблено для практичності і довговічності, оздоблення Majesty радує розкішшю.

Чотири ряди на десять посадкових місць доповнені шкіряним оздобленням, дерев’яними вставками, м’якою ворсовою підлогою і фіранками, які, закриваючи собою всю довжину салону, створюють додатковий затишок.

Базове оснащення автомобіля включає відразу дев’ять подушок безпеки, клімат-і круїз-контроль, два крісла підвищеної комфортності з електричними регулюваннями, підстаканники і спеціальну підтримку для ніг.

Під капотом встановлений 2,8-літровий турбодизель 1GD-FTV потужністю 163 к.с. (420 Нм), пов’язаний з шестиступінчастим “автоматом” і заднім приводом.

Чи з’явиться новинка в Україні поки невідомо.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти