Універсал и кросовер Kia Ceed стали гібридами

Компанія Kia представила нові модифікації універсалу Ceed SW і кросовера XCeed, які отримали гібридну силову установку з можливістю підзарядки акумуляторів від побутової електромережі. Європейські продажі автомобілів стартують на початку 2020 року.

До складу силової установки Ceed SW PHEV і XCeed PHEV увійшов 1,6-літровий бензиновий двигун, 44,5-кіловатний електромотор, а також блок літій-іонних батарей на 8,9 кВт · год, розташований за задніми сидіннями поруч з паливним баком на 37 літрів. В сумі агрегати розвивають 141 к. с. і 250 Н · м крутного моменту. Трансмісія – шестиступінчастий «робот» з двома зчепленнями.

Універсал Kia Ceed SW PHEV здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 10,8 с, а кросовер XCeed PHEV – за 11 секунд. Обидва автомобілі можуть проїхати виключно на електричній тязі до 60 кілометрів.

Для зниження витрати енергії з’явився спеціальний режим «Тільки водій» (Driver only), при активації якого системи обігріву, вентиляції та охолодження стають орієнтованими тільки на того, хто знаходиться за кермом.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти