Chery випустила абсолютно новий Tiggo 4

Дистриб’ютор автомобільної марки Chery оголошує про розширення лінійки комплектацій кросовера Tiggo 4. На додаток до модифікацій Start, Comfort, Techno споживачам буде запропонована ще одна модифікація – Cosmo.

Кросовери серії Cosmo оснащуються турбованим двигуном об’ємом 1,5 літра, 147 к.с. і шестиступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями DCT6. Такий силовий агрегат забезпечує розгін автомобіля до 100 км / год за 9,7 сек при витраті палива в змішаному режимі 7,2 л на 100 км. При цьому інженери CHERY зберегли налаштування двигуна для роботи на бензині з 92 октановим числом.

У порівнянні з раніше представленими версіями, в комплектації Cosmo вдосконалені деталі інтер’єру. Зокрема, зміни торкнулися дизайну центральної консолі, додалися дефлектори для другого ряду. Кросовер Chery Tiggo 4 обладнаний електронним стоянковим гальмом з функцією AutoHold, електропідсилювачем керма і шістьма подушками безпеки.

Кросовери Tiggo 4 в комплектації Cosmo очікуються в салонах офіційних дилерів марки Chery в жовтні 2019 року. Про вартість новинки інформації поки немає.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти