Ford показав абсолютно новий Kuga (фото)

Компанія Ford готує до виходу на ринок ще одну версію кросовера Kuga/Escape.

Нагадаємо, нове покоління позашляховиків Ford Kuga для Європи і його аналога Ford Escape для США презентували в квітні поточного року. Тепер на сайті міністерства промисловості Піднебесної з’явилися фотографії ще однієї серійної версії – Ford Escape.

Новинка, призначена для Китаю, отримала іншу радіаторну решітку, перероблені бампера й інші “протитуманки”. Причому варіанти виконання Titanium і ST-Line мають різний дизайн цих елементів.

Під капотом “китайського” Ford Escape буде встановлений 1,5-літровий трициліндровий турбоагрегат з віддачею у 174 к.с. або турбодвигун з робочим об’ємом 2,0 літра і потужністю 248 к.с. В якості трансмісії пропонується 8-ступінчастий “автомат”. Привід – передній або повний.

В списку оснащення значаться фірмовий комплекс систем активної і пасивної безпеки Co-Pilot360, що включає до 9 подушок безпеки, систему автоматичного гальмування перед перешкодою, адаптивний круїз-контроль, моніторинг “сліпих” зон, камери відеоогляду на 360 градусів і систему напівавтономного управління в рамках смуги руху.

Старт продажів новинки намічений на осінь поточного року.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти