Porsche показала розкішні спорткари із колекції арабського шейха (фото)

Компанія Porsche вирішила показати в соціальних мережах купе 959, яке розроблялося в кінці 80-х років спеціально для приватної колекції на Близькому Сході.

Дизайн особливої Porsche 959 займався спеціальний підрозділ під назвою Porsche Exclusive Manufaktur. Всього для колекції арабського шейха було створено сім унікальних автомобілів Porsche 959.

Перший представлений зразок – це купе, яке отримало темно-золоте забарвлення кузова, що контрастує з коричневими смугами. Салон машини виконали в світлих тонах, а вихлопні труби зробили позолоченими.

Друга модель Porsche 959 з ексклюзивної колекції представлена ​​тільки зображеннями салону, який виконали зі шкіри червоного відтінку. У порівнянні зі стандартними версіями 959, інтер’єр цього автомобіля наділили дерев’яними вставками, а також кастомними рульовим колесом.

Нагадаємо, що модель Porsche 959 була в кінці 80-х років одним з найпотужніших спорткарів. В оснащенні автомобіля знаходився 450-сильний 6-циліндровий опозитний мотор з робочим об’ємом 2,85 літра. У парі з ним працювала система повного приводу. Першу «сотню» спорткар здатний був набирати всього за 3,7 секунди, а його «максималка» досягала 317 км/год.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти