Хетчбек Mazda 2 стане м’яким гібридом

Компактний хетчбек Mazda 2 отримає м’який гібридну технологію як частину оновлення, яке також включає в себе інноваційні технології і дизайнерські доопрацювання.

Як повідомляє autocar.co.uk, найближчий конкурент Ford Fiesta і Hyundai i20 збереже 1,5-літровий бензиновий двигун Skyactiv-G, але тепер він використовується з вбудованим в стартер – генератором. Новинка буде пропонуватися у двох версіях: потужністю 74 к.с. для моделей SE-L початкового рівня і потужністю 89 к.с. для комплектацій SE-L Nav, Sport Nav і GT Sport Nav.

Mazda пропонує для свого суперміні ряд налаштувань для поліпшення керованості, в тому числі нову підвіску, переглянутий підсилювач керма і систему G-Vectoring Control Plus, яка використовує гальма для полегшення входження в повороти.

Зовнішні зміни включають переглянуту решітку радіатора, схожу на Mazda 3, більш широке крило, новий бампер і оновлені світлодіодні фари. У салоні змінилася обробка приладової панелі, вентиляційні отвори й інші елементи, а сидіння нової форми розроблені для забезпечення більшого комфорту. Розробники стверджують, що використання нових демпфуючих матеріалів і зменшення зазору навколо центральної стійки кузова зменшують шум.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти