Компанія Bosch запропонувала новий спосіб запобігання ДТП

Компанія Bosch знайшла нове рішення проблеми безпеки пасажирів електромобілів при потраплянні в ДТП. Німці запропонували масово підключати нову систему захисту від ураження електричним струмом.

У Bosch звернули увагу на досить важливий аспект: не дивлячись на масовість високоекологічних автомобілів їх водії і пасажири недостатньо знайомі з усіма небезпеками даних авто і не знають, що робити з ними в разі ДТП. У зв’язку з цим в компанії вирішили прямо на конвеєрі встановлювати особливий захист, який зможе самостійно знеструмлювати машину під час ДТП.

Для запобігання нещасних випадків компанія Bosch пропонує укомплектувати штатний контроль над силовими ланцюгами живлення електричних автомобілів. При аварії особливі мікросхеми будуть відключати систему і знеструмлювати авто за лічені секунди. У підсумку у рятувальних служб з’явиться можливість негайного реагування, а учасники аварії не будуть піддаватися ризику ураження електричним струмом. Можливість самозаймання машини також значно зменшиться.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти