Volkswagen представив кросовер Atlas в кузові купе (фото)

Автомобіль обладнаний новітніми асистентами і оновленим інтер’єром.

Компанія Volkswagen показала п’ятимісну модель кроссовера Atlas у виконанні Cross Sport. На

Новинка у виконанні Cross Sport позбулася третього ряду сидінь, проте отримала новий кузов зі зміненим нахилом лінії даху. Автомобіль стане першим представником нової північноамериканської лінійки кросоверів. Також очікується, що модельний ряд поповниться компактною моделлю, яка буде розташовуватися на щабель нижче за Tiguan. На даний момент покупцям Atlas буде також пропонуватися «дизайнерський» варіант кросовера, який отримає деякі візуальні нововведення.

Кросовер у виконанні Cross Sport буде відрізнятися від базової моделі Atlas як видозміненим кузовом, так і переробленою передньою і задньою частинами. Новинка збереже довжину колісної бази, проте стане коротшою, нижчою, але при цьому ширшою.

У салоні автомобіля з’явиться нове рульове колесо, контрастна прострочки на сидіннях і дверних картах, віртуальна приладова панель, бездротова зарядка для мобільних телефонів, а також якісна аудіосистема Fender з 12 динаміками.

Під капотом Atlas Cross Sport може розташовуватися 2,0-літровий турбований двигун потужністю 238 к.с. з обертовим моментом 350 Нм, або ж 3,6-літровий VR6 з віддачею 280 к.с. і 360 Нм. В якості трансмісії доступна тільки восьмиступінчаста АКПП. Кросовер буде пропонуватися з переднім або з повним приводом.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти