Новий універсал Subaru розсекретили до прем’єри (фото)

За кілька днів до прем’єри, в журналі Web Car опублікували зображення прототипу універсалу Subaru Levorg другого покоління. Новинка відрізняється агресивним дизайном у стилі Impreza WRX.

Levorg представлять на автосалоні в Токіо 23 жовтня в статусі концепту, при цьому універсал позбавлений футуристичних рис торішнього прототипу Viziv Tourer. Серійна версія навряд чи буде істотно відрізнятися від передсерійного варіанту.

Передбачається, що новий Levorg побудований на глобальній архітектурі SGP (Subaru Global Platform), це дозволить отримати автомобілю комплекс сучасних електронних помічників, підвищити жорсткість кузова, знизити масу, а також оптимізувати витрати на його виробництво.

За попередніми даними, з лінійки моторів моделі зникнуть турбодвигуни об’ємом 1,6 (170 сил, 250 Нм моменту) і 2,0 літра (300 сил, 400 Нм моменту), на зміну яким прийдуть наддувні агрегати об’ємом 1,5 і 1,8 літра потужністю 150 і 270 к.с. відповідно. Не виключається поява 2,4-літрового двигуна від Ascent та гібридної системи e-Boxer.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти