Тюнери зробили «цукерку» з 42-річного Toyota Land Cruiser (фото)

Фахівці тюнінг-ательє Legacy Overland відновили легендарний Land Cruiser FJ40.

Тюнери з Legacy Overland показали світу відновлений Toyota Land Cruiser FJ40 1977 року випуску. Автомобіль не лише зберіг автентичний дизайн, а й був адаптований під сучасні вимоги безпеки та комфорту.

Фахівці Legacy Overland повністю відновили кузовні й кріпильні елементи позашляховика. Крім того, автомобіль був оцинкований і пофарбований в колір Heath Grey.

Інтер’єр японського позашляховика має обробку з натуральної шкіри верблюжого кольору. Крісла виготовлені за оригінальними кресленнями, проте вони отримали перфоровані елементи.

Автомобіль обладнаний сучасною світлодіодною оптикою, кондиціонером, розеткою на 12 вольт і навіть аудіосистемою з чотирма динаміками і підтримкою Bluetooth.

Також тюнеир зберегли і повністю відновили оригінальний двигун Toyota-2F – бензиновий агрегат об’ємом 4,2 літра і потужністю 140 к.с., що працює спільно з чотириступінчастою МКПП і роздавальною коробкою.

Фахівці Legacy Overland також встановили гідропідсилювач керма, передні дискові гальма, а підвіску допрацювали сучасними елементами. Land Cruiser FJ40 поставили на 15-дюймові сталеві диски, «взуті» в позашляхові шини BFGoodrich Mud / Terrain.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти