Audi представила новий «заряджений» кросовер RS Q8 (фото)

Першу «сотню» RS Q8 набирає за 3,8 секунди, що на 0,1 секунди швидше, ніж Porsche Cayenne Turbo.

Новий Audi RS Q8 відрізняється від стандартної моделі агресивним видом решітки радіатора з габаритним повітрозабірником, іншими бамперами, що мають контрастні карбонові акценти, а також вираженим дифузором, великими 22- і 23-дюймовими дисками і фірмовими патрубками вихлопної системи сімейства RS. Також кросовер отримав інші шильдики та інший колір дзеркал, а в якості опції для авто будуть пропонуватися матричні фари.

В оснащенні нового Audi RS Q8 буде знаходитися гібридний силовий агрегат, знайомий по універсалу RS6 і ліфтбек RS7. Мова йде про 4,0-літровий мотор V8 з подвійним наддуванням, який працює разом з 48-вольтовим стартер-генератором і 8-швидкісною АКПП. Підсумкова продуктивність гібрида сягає 600 к.с. і 800 Нм крутного моменту.

Салон нового Audi RS Q8 можна відрізнити від інтер’єру RS6 тільки по дверних картах, сидіннях і оформленню центрального тунелю. Приладова цифрова панель має 12,3-дюймовий екран, на якому відображаються всі робочі показники автомобіля. Медіасистеми і кліматична установка регулюються за рахунок 10,1-дюймового дисплея, який розміщено у верхній частині, і 8,6-дюймого екрану, що знаходиться на рівні колін.

Вартість нового Audi RS Q8 поки не називається.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти