Skoda запустила в серійне виробництво нову Octavia

Компанія Skoda запустила серійне виробництво ліфтбек і універсал Octavia 4-го покоління.

Нагадаємо, презентація Skoda Octavia 4-го покоління відбулася в Празі на початку листопада. Модель, в основу якої лягла модернізована платформа MQB, стала довшою на 1,9 сантиметрів (універсал – на 2,2 сантиметрів), а ширина збільшилася на 1,5 сантиметра. Розмір колісної бази становить 2 686 міліметрів. Об’єм багажника у ліфтбека сягає 600 літрів, а в універсала – на 40 літрів більше.

У салоні нової Octavia з’явилася цифрова приладова панель з дисплеєм мультимедіа на 10-ть дюймів. До того ж нове рульове колесо з двома спицями, а традиційний селектор АКПП замінений на невеликий перемикач, як у моделей Audi.

Базовим силовим агрегатом став 3-циліндровий 110-сильний мотор об’ємом один літр, а також 1,5-літрова 150-сильна «турбочетвірка». Дизельна гамма представлена ​​2,0-літровими двигунами потужністю 115, 150 і 200 кінських сил. Силові установки працюють з 6-ступінчастою МКПП або 7-швидкісною DSG. До того ж будуть доступні повноцінні гібриди з віддачею 204 і 245 кінських сил, а також модифікація з двигуном на природному газі.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти