Як не замерзнути взимку в автомобілі: корисні поради

Зима прийшла «згідно графіку» і вже встигла наробити чимало неприємностей автомобілістам. Фахівці поділилися порадами, які допоможуть вижити в автомобілі, якщо ви разом з ним опинилися у сніговій пастці.

У першу чергу, експерти радять мати кожному автолюбителю цілий набір з корисних речей, які допоможуть не замерзнути в авто взимку. В зимових умовах водіння може виявитися незамінною додаткова каністра з паливом на 5-7 літрів. Вона допоможе швидше розвести багаття, якщо машина, наприклад, поламалась на трасі або в лісі, а за вікном сильний мороз. В такому випадку не зайвим буде і оберемок дров, а також мисливські сірники, які горять краще, ніж звичайні.

Крім того, непогано мати з собою набір теплого одягу: взуття, рукавиці, теплу куртку або пуховик. Також зігрітися дозволить і покривало, яке завчасно можна покласти в багажник.

Існує і спеціальний «зігріваючий комплект». Найбільш вигідний варіант це модулі, які здатні розігріватися до 60 ° С з USB-роз’ємом і набором для фіксації.

Якщо говорити про дорожній посуд, то в таких ситуаціях найкраще підійде термос або термокружка з живленням від прикурювача. Завдяки таким приладам можна не тільки приготувати чай, а й заварити локшину швидкого приготування. А для більш серйозних ситуацій підійде і переносний газовий пальник.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти