Бюджетний Chevrolet Trailblazer отримав нову версію (фото)

Компанія Chevrolet вивела на ринок позашляховик Chevrolet Trailblazer нової генерації в жовтні поточного року. Новинка має непоганий попит. За даними прес-служби GM, за перший місяць дилери марки зібрали майже 9 тисяч заявок на модель.

Щоб підігріти інтерес до Chevrolet Trailblazer, виробник випустив нову лімітовану версію кросу під назвою Snow Blue Limited Edition.

«Особливий паркетник побудований на базі топової комплектації Trailblazer RS, але при цьому відрізняється оригінальним двоколірним забарвленням блакитного і чорного кольорів, темними накладками на кузові, а також розширеним набором опцій», – повідомляється в прес-релізі GM.

Бюджетний Trailblazer 2020 поки продається тільки в Китаї в трьох варіантах виконання. Для оснащення кросу нового покоління використовується турбодвигун на 1,3 літри потужністю 165 к.с. Силовий агрегат працює в парі з варіатором. Привід – передній або повний. Відзначимо, що виробник дає розширену гарантію на мотор і коробку передач: вона поширюється на 8 років або 160 тис. м пробігу.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти