Chery представила новий кросовер Tiggo 7 Pro (фото)

У Китаї дебютував оновлений кросовер Chery Tiggo 7 Pro.

Новий Chery Tiggo 7 Pro обзавівся габаритними ґратами радіатора, більш вузькими передніми фарами, ніж у попередника, стильним дахом за мотивами моделі Lexus RX, а також задніми ліхтарями, які об’єднали в моноблок.

Інтер’єр новинки може похвалитися цифровою панеллю приладів, великим дисплеєм медіасистеми, сенсорним блоком управління клімат-контролем і розширеною центральною консоллю з джойстиком селектора коробки передач.

В арсеналі Chery Tiggo 7 Pro буде знаходитися 1,6-літровий турбодвигун TGDI з сімейства Acteco третього покоління, який видає 197 к.с.. У парі з ним працюватиме 7-швидкісною «робот» Getrag і передній привід. При цьому в більш доступних версіях кросовера буде стояти 1,5-літровий 156-сильний наддувний агрегат, який комплектується 6-швидкісний «механікою» або 6-ступінчастою роботизованою трансмісією DCT.

У списку оснащення Chery Tiggo 7 Pro значаться двозонний клімат-контроль, камери кругового огляду, шкіряний салон, адаптивний круїз-контроль, система стабілізації, електронний ручне гальмо і помічник екстреного гальмування. Продажі новинки в Китаї повинні стартувати 18 лютого 2020 року. Вартість кросовера поки не названа.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти