Volkswagen розсекретив три нові кросовери

Концерн Volkswagen зареєстрував в німецькому патентному відомстві найменування T-Sport, T-Go і T-Coupe, які згодом можуть використати для нових кросоверів.

Про це повідомляє видання VW Vortex.

Таким чином, нові моделі Volkswagen отримають назви в тому ж стилі, що і нинішні серійні кросовери T-Cross і T-Roc. Передбачається, що ім’я T-Sport використовуватимуть для європейської версії компактного позашляховика Nivus, який призначався виключно для бразильського ринку.

В основу автомобіля ляже архітектура MQB-A0, на якій побудований хетчбек Polo нового покоління. Довжина автомобіля не перевищить чотирьох метрів при колісній базі у 2560 міліметрів. За попередніми даними, в гамму двигунів увійде бензиновий турбомотор робочим об’ємом 1 л потужністю 115 к. с., а також 1,6-літровий атмосферний агрегат, який видає 120 кінських сил. Мотори зможуть працювати в парі з п’ятиступінчастою МКПП або з шестидіапазонним «автоматом».

Що стосується назви T-Coupe, то вона може бути використана для купеподібної версії T-Sport, яка буде відрізнятися формою задньої частини кузова – з похилою лінією даху.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти