Найпотворніший в світі Mercedes-Benz продають за $10 тисяч (фото)

Хоча питання краси завжди були дуже суб’єктивними, більшість людей зійдуться в думці про те, що цей автомобіль не дуже привабливий.

Автомобіль був створений британцем, який, як він стверджує, має 35-річний досвід у створенні хотродів, кастом-карів тощо. Також повідомляється, що він проїхав на ньому понад 60 тисяч кілометрів і побував в п’яти країнах. Знайомтеся, Mercedes-Benz Hotrod.

Незвичайний автомобіль, який виставлений на продаж на Ebay, колись був самим звичайним Mercedes-Benz CLK першого покоління.

«Один власник, виготовлений на замовлення кузов, надзвичайно міцне шасі, яке зберегло всі системи сучасних автомобілів, включаючи ABS, ESP і PAS», – йдеться в оголошенні.

Корпус, за словами власника, виготовлений зі сталі товщиною 0,9 мм, без застосування більш звичного в подібних проектах скловолокна. Елементи інтер’єру обшиті натуральною шкірою, а в оснащення входить MP3-плеєр, електропривід сидінь, клімат-контроль і багато інших опцій, які були доступні в оригінальному Mercedes-Benz CLK.

«Якщо вам коли-небудь доводилося проїхати на оригінальному хотроді 100-200 кілометрів під дощем з запітнілими вікнами, то ви оціните обігрів сидінь, хороші фари, ABS, оригінальний двигун з витратою палива менше 9 літрів на 100 кілометрів і місткий багажник», – йдеться в оголошенні.

Цей унікальний хотрод Mercedes-Benz пропонують купити за 7250 фунтів або 10 тис. доларів за поточним обмінним курсом.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти