В Україні може з’явитися новий недорогий седан від Ravon (фото)

Узбецьке підприємство «Узавтосаноат», що володіє брендом Ravon, планує випустити автомобіль вартістю в проміжку від 10 до 15 тисяч доларів, здатний потягатися з Lada на території колишнього СРСР.

Про це повідомив один з топ-менеджерів компанії Шухрат Мірсамуков, передає Твоя МАШИНА.

У своєму повідомленні журналістам про ситуацію на основних експортних ринках Росії, Казахстану, України, Білорусі та Азербайджану, представник узбецького автовиробника зазначив, що найбільш успішні марки змогли «дообладнати свою продукцію» додатковими опціями, серед яких він назвав систему мультимедіа, круїз- і клімат- контроль. При цьому ціна на такі авто все одно залишиться доступною.

На думку місцевих ЗМІ, мова, можливо, йде про перелицьований седан Chevrolet Onix – абсолютно нову модель американського бренду, який в 2020 році будуть випускати в Китаї та Бразилії.

Onix і ряд схожих моделей покликані до 2023 року поступово замінити на конвеєрі «Узавтосаноат» старі Chevrolet – Spark, Nexia, Cobalt і Lacetti, які стали базовими для моделей Ravon.

Очікується, що узбецька новинка отримає 1,5-літровий силовий агрегат GM Powertrain Uzbekistan, вже відомий по Cobalt і Lacetti.

Нагадаємо, українці активно купують модель Ravon R2 – компактний і недорогий сіті-кар з автоматичною трансмісією. Не виключено, що новинка на базі Chevrolet Onix вийде і на український ринок.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти