Harley-Davidson представив черговий автомобіль (фото)

Раніше логотип Harley-Davidson носили Ford F-150, а тепер честь долучитися до двоколісного світу випала гігантові GMC Sierra.

Harley-Davidson, активно розширює свою модельну лінійку небувалими мотоциклами, але і не забуває про спецверсії пікапів. У 2018 році компанія випустила черговий непростий F-150, стилізований під знаменитий байк fat Boy. Цікаво, що він був створений не в співдружності з фордівцями, а за участю фірми Tuscany Motor Co., що базується в штаті Індіана. Власне, вона ж брала участь в проекті унікального GMC Sierra «за спиною» безпосереднього виробника – General Motors до машини жодного відношення не має.

Повнорозмірний пікап, який є найближчим родичем Chevy Silverado, відрізняється екстер’єром та інтер’єром. Зовні – капот з прорізом динамічного наддуву, 22-дюймові колісні диски з «35-ми» шинами all-terrain, світлодіодне «лезо» між буксирувальних вушок, інший задній бампер. Дорожній просвіт збільшений ліфт-китом BDS, а за енергоємність підвіски відповідають амортизатори Fox. В цілому перелік нововведень включає в себе не менше 65 пунктів. Передбачено всього три варіанти забарвлення кузова – чорний Onyx Black, білий Summit White і сріблястий Satin Steel Metallic.

Салон обшитий шкірою і, як і екстер’єр, прикрашений харлеєвськими емблемами.

Вартість спецверсії – 94 995 доларів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти