Toyota виводить на український авторинок свою нову модель

В офіційній дилерській мережі Toyota в Україні незабаром очікуються продажі комерційного автомобіля Proace: пасажирського фургону Proace Verso та вантажного фургону Proace.

Про це повідомляє Твоя МАШИНА з посиланням на «Тойота-Україна».

За словами представників компанії, цей багатофункціональний автомобіль якнайкраще підійде і для сімейних подорожей, і для власників бізнесу.

Proace Verso буде доступний у двох довжинах кузова (4 959 мм та 5 309 мм). Залежно від обраної модифікації, у салоні автомобіля зможуть комфортно розміститися 7, 8 або 9 осіб; будуть доступні сидіння, які складаються та посуваються одним рухом; бокові дверцята, що відчиняються безконтактним способом.

Proace Verso буде оснащено антиблокувальною системою гальм, системою допомоги при екстреному гальмуванні, електронними системами розподілу гальмівних зусиль і стабілізації, антибуксувальною системою, системою допомоги при рушанні на підйомі й інформування про низький тиск у шинах, а також круїз-контролем з обмежувачем швидкості.

Для українських замовників він буде доступний з двома варіантами довжини кузова (4 959 мм і 5 309 мм) та трьома місцями у кабіні.

Proace матиме багатофункціональну кабіну Smart Cargo з захисною суцільнометалевою перегородкою зі спеціальним отвором для завантаження довгомірних предметів та можливістю трансформації передніх пасажирських сидінь.

Автомобіль комплектуватиметься сталевими 16-дюймовими колісними дисками з центральними ковпаками, системою інформування про низький тиск у шинах, протитуманними фарами, круїз-контролем з обмежувачем швидкості.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти