Nissan оновив пікап Navara (фото)

Nissan оновив позашляхову модифікацію пікапа Navara – Off-Roader AT32. Автомобіль отримав захисні алюмінієві пластини і доопрацьовану підвіску зі збільшеним кліренсом.

Екстремальний Nissan Navara Off-Roader AT32 побудований у співпраці з ісландською компанією Arctic Trucks. Модернізована версія пікапа оснащується повним захистом днища зроблених з листів алюмінію, налаштованої для роботи на різних поверхнях підвіскою Bilstein, розширювачами колісних арок і шинами Nokian (31,6 дюйма). За додаткову плату доступна система блокування переднього диференціала і шноркель, за допомогою якого позашляховик зможе подолати броди глибиною до 800 міліметрів.

Також, в оснащення Navara Off-Roader AT32 увійшли колеса легкого сплаву з 2-ма ніпелями, системи допомогу при спуску і підйомі, екстреного гальмування і кругового огляду.

Силова установка – безальтернативний 2,3-літровий дизель dCi, що видає 190 кінських сил (450 Нм крутного моменту) в парі з 6-ступінчастою МКПП або 7-діапазонною АКПП.

На ринку Європи оновлений Nissan Navara Off-Roader AT32 буде доступний вже в лютому 2020 року. Вартість автомобіля поки не повідомляється.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти