Розробник Ланоса придумав електрокар для гонок по пустелі (фото)

Компанія GFG Style, заснована знаменитим дизайнером Джорджетто Джуджаро і його сином Фабріціо, представила електричний концепт-кар Vision 2030 Desert Raid, який повинен був дебютувати на скасованому Женевському автосалоні. Автомобіль дає уявлення про гоночні  автомобілі майбутнього для ралі-рейдів в пустелі.

Довжина автомобіля склала 4770 мм, ширина – 2120 мм, висота – 1360 мм, а розмір колісної бази становить 240 міліметрів. Кліренс – 240 міліметрів. Vision 2030 Desert Raid отримав 20-дюймові легкосплавні колеса, спеціальні покришки для їзди по піску, а також крила з карбону.

Повністю електрична силова установка концепт-кара видає 510 к.с. і 680 Нм крутного моменту. Автомобіль здатний прискорюватися з місця до першої «сотні» за 3,8 сек., а його максимальна швидкість склала 250 км на годину. Комплекс акумуляторів на 90 кВт-год дозволяє проїхати без підзарядки майже 500 кілометрів.

Українцям Джорджетто Джуджаро відомий, як розробник народного автомобіля Daewoo Lanos. Цю модель відомий італійський автомобільний дизайнер розробляв спільно з ItalDesign.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти