Стали відомі нові подробиці про «заряджену» Hyundai Elantra N

Компанія Hyundai готує «гарячу» версію Elantra N.

Новий Hyundai Elantra стане однією з найпомітніших новинок в сегменті седанів. Сьоме покоління Elantra матиме новий дизайн Hyundai «Parametric Dynamics», який поєднує стиль «чуттєвої спортивності» і жорсткі лінії.

На фронтальній частині з’явиться решітка з трапецієподібною сіткою, а поруч розташується нова оптика. Екстер’єр прикрасять карбонові бічні спідниці, задній дифузор і спліттер. Динамічний вигляд будуть підкреслювати і подвійні патрубки вихлопної системи.

У салоні з’являться бездротовий зарядний пристрій Qi, два дисплея діагоналлю 10,25 дюйма з ефектом занурення і підтримкою Apple CarPlay & Android Auto. Версія N додасть шкіряне рульове колесо з кнопкою N-mode, спортивні сидіння з вираженою бічною підтримкою і вставки з вуглецевого волокна. Автомобіль отримає цифровий ключ, що дозволить відкривати автомобіль за допомогою NFC-карти або смартфона.

Фахівці припускають, що модель отримає 2,0-літровий турбомотор GDi потужністю 271 к.с. і 353 Нм крутного моменту, який вже встановлюється на «гарячі» i30 N. В якості трансмісії може виступати МКПП на шість швидкостей або восьмидіапазонний «автомат».

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти