Новий Nissan X-Trail повністю розсекретили в мережі (фото)

Національний інститут промислової власності Бразилії опублікував патентні зображення кросовера Nissan X-Trail четвертого покоління. Офіційна прем’єра новинки повинна відбутися до кінця 2020 року.

 

 

Закамуфльовані прототипи майбутньої новинки не раз потрапляли в об’єктиви шпигунських фотокамер. Тепер же зображення, опубліковані патентним відомством Бразилії, дозволяють зрозуміти нам, що ж ховається під маскувальними ковдрами.

 

Жодних сюрпризів дизайнери японської марки нам не приготували: зміни екстер’єру носять еволюційний характер. У передній частині нового X-Trail варто відзначити двоярусну головну оптику, а боковини відрізняються глибокими виштамповками в районі порогів, корми нічим особливим не виділяються.

Що стосується салону, то тут дисплей мультимедійного комплексу тепер разом з кнопками управління виконаний окремою деталлю. Центральні дефлектори системи вентиляції опустилися трохи нижче. Панель приладів як мінімум у топових комплектацій буде повністю цифрова, втім, це довели і ранні шпигунські фотознімки. Селектор АКПП досить сильно зменшився в розмірах.

 

Про технічну частину поки говорити рано – даних немає, але і тут сюрпризів не очікується: автомобіль збереже модульну платформу CMF. В якості базової трансмісії залишиться варіатор.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти