Класичний Mercedes-Benz Pullman оцінили в понад 2 мільйони євро (фото)

Лімузин Mercedes-Benz 600 Pullman 1975 року випуску був відреставрований фахівцями Daimler AG.

У Нідерландах салон Auto Leitner продає єдиний в своєму роді рестомод Mercedes-Benz 600 Pullman 1975 року випуску за 2 млн 150 тис. євро. Реставрацією лімузина займалися фахівці заводського підрозділу Mercedes-Benz Classic. Перед ним стояло завдання адаптувати інтер’єр автомобіля під сучасні вимоги, але при цьому зберегти оригінальну технічну «начинку» і автентичний зовнішній дизайн.

Тому екстер’єр Mercedes-Benz 600 Pullman був збережений як і у звичайного лімузина з кузовом W100. Виділяється лише спеціальне забарвлення кузова, який отримав відтінок Perlmutt Weis.

В інтер’єрі автомобіля поєднуються сучасні деталі і класичні. Так, було встановлено електрорегулювання крісел, камера заднього огляду, роздільний клімат-контроль, DVD-програвач і Bluetooth-гарнітура. Поряд з цим фахівці залишили лімузину класичну приладову панель і рульове колесо, аналоговий годинник, а також радіоприймач з 70-х років минулого століття.

В оснащенні лімузина знаходиться 6,3-літровий двигун V8, який видає 250 кінських сил. У парі з ним працює 4-швидкісна автоматична коробка передач і задній привід. Пробіг автомобіля складає всього 1 112 км.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти