Рідкісний «Гелендваген» з Австрії продадуть на аукціоні (фото)

На аукціоні Sotheby’s пустять з молотка дуже рідкісний Puch 500 GE, який існує усього в 3-х екземплярах. Він був випущений в Австрії під маркою Puch в 1993 році.

Виробництво сучасного G-Class налагоджено на заводі Steyr-Daimler-Puch в австрійському Граці. Однак до 1999 року позашляховики випускалися не тільки з логотипами Mercedes-Benz, а й Puch. Останніх було не дуже багато, близько 10% від загального обсягу.

Виставлений на продаж екземпляр якраз відноситься до таких, причому він належить до рідкісної лінійки 500 GE – всього 3 таких позашляховика отримали шильдик Puch. Даний зразок в кольорі Amethystblau Metallic призначався для проведення журналістських тест-драйвів, тому встиг покрасуватися на багатьох обкладинках автомобільних журналів 90-х років. Пробіг Puch 500 GE становить 162 992 кілометри.

У переліку оснащення вказані підігрів передніх сидінь, круїз-контроль і люк у даху з електроприводом. У рух машину масою 2 370 кілограмів приводить 5,0-літровий силовий агрегат M117 потужністю 237 кінських сил. Він забезпечує розгін до «сотні» за 10,5 секунд і граничну швидкість в 175 км/год.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти