Nissan готує новий X-Trail

Видання Automotive News з посиланням на власні джерела всередині компанії повідомило, що до американських дилерів оновлена ​​модель добереться восени.

Нагадаємо, що раніше у мережі з’явилися шпигунські знімки японського кросовера. Дизайн нового Nissan X-Trail кардинально відрізняється від тієї моделі, що ми знаємо. Так, автомобіль отримає роздільну оптику в дусі компактного Nissan Juke, хоча нижній ряд ламп більш традиційної форми, ніж круглі у Juke. Крім того, кросовер отримає масивну V-подібну решітку радіатора.

Профіль нового кросовера більш традиційний, а дизайн бокового вікна дуже схожий на актуальну модель. Крила автомобіля виглядають більш рельєфними, а в задній частині можна відзначити ліхтарі у формі бумеранга, як на новому Murano.

Офіційний дебют моделі повинен був відбутися в квітні під час міжнародного автосалону в Нью-Йорку. Експерти очікують, що новинка з’явиться десь у 2020 році як автомобіль 2021 модельного року і майже напевно буде пропонуватися як в передньо-, так і в повноприводному варіантах.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти